Sestavine za 4 osebe

Sestavina Količina
Klobuki šampinjonov 15-20 srednje velikih
Česnov strok nekaj
Peteršilj šopek
Maščoba 100 g
Poper  
Sol  

Postopek priprave

Izberemo lepe šampinjone, odrežemo klobuke, jih operemo in posolimo ter zložimo v pekač, tako da so obrnjene s spodnjim delom navzgor. Vsak klobuk nadevamo z malo sesekljanega česna, sesekljanega peteršilja, soli in popra. Tako pripravljene klobuke pokapljamo z raztopljeno maščobo in jih postavimo v vročo pečico. Pečene gobe previdno razdelimo na krožnike.

 

Kontakt

Šampinjoni Smuk d.o.o.
Bevke 168,
1358 Log pri Brezovici,
Slovenija.
Telefon: 01 / 756 99 63
Fax: 01 / 756 99 64
GSM: 041 607 342
info@sampinjoni-smuk.si

Lokacija